Ondertekening van de sponsorovereenkomst door Henriëtte van Baalen van De Clercq en Marcel Verburg van ZZ Leiden Basketball. (Foto: PR).

De Clercq breidt sponsoring ZZ Leiden uit

De Clercq Advocaten Notariaat heeft voor drie jaar bijgetekend als sponsor van ZZ Leiden Basketball. Ook breidt het bedrijf de sponsoring uit. “Al sinds de oprichting van ZZ Leiden zijn we een van de sponsors,” zegt partner Henriëtte van Baalen van De Clercq. “Na het prachtige resultaat van het team in de play-offs breiden we dat nu ook uit en worden we een van de Business Partners.”

De Clercq is al twaalf jaar als sponsor betrokken bij de eredivisieclub. Daarnaast is Van Baalen sinds eind 2014 als bestuurslid van de Stichting Eredivisie Basketball Leiden verantwoordelijk voor alle juridische zaken.

Henriëtte van Baalen: “Sport verbindt. Niet alleen sporters onderling, maar juist ook het bedrijfsleven, de jeugd en vele andere betrokkenen. Daar komt bij dat sport ontzettend belangrijk is in het kader van bewegen. En een goed voorbeeld doet goed volgen. Om die reden vindt ons kantoor een gezond verenigingsleven in Leiden belangrijk, en een topsportclub zoals ZZ Leiden hoort daar bij. En natuurlijk zijn de wedstrijden spectaculair om te zien, en een mooie gelegenheid om met relaties of voor medewerkers van ons kantoor te bezoeken.”

Economie Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×