(Foto's Chris de Waard).

Chase en Marshall verrassen bezoekers zaterdagmarkt Leiden

De bezoekers van de centrummarkt in Leiden werden afgelopen zaterdag verrast door een bezoek van de bekende figuren Chase en Marshall van Nickelodeon. Vier uur lang konden bezoekers met de levensgrote poppen op de foto.

Leiden heeft elke week verschillende markten. Naast de woensdag- en zaterdagmarkt op en rond de Botermarkt en de Nieuwe Rijn, staan de marktkooplui elke dinsdag op het Bevrijdingsplein bij winkelcentrum De Luifelbaan in Leiden Zuid-West, op donderdagen bij winkelcentrum De Stevensbloem in de Stevenshof en elke vrijdag bij winkelcentrum De Kopermolen in de Merenwijk.

Advertentie

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×