Open Asieldag Stevenshage trekt meer bezoekers dan ooit

Meer dan negenhonderd bezoekers kwamen zaterdag een kijkje nemen tijdens de Open Asieldag van Dierentehuis Stevenshage. En die gaven gezamenlijk zo’n vijfduizend euro uit. Geld dat het asiel goed kan gebruiken voor de opvang van zwerfdieren. Hoewel het asiel de bezoekersaantallen in eerdere jaren niet bijhield, weet beheerder Nicolette Bloemendaal vrijwel zeker dat het hier om een record gaat.

Chris de Waard in gesprek met asielbeheerder Nicolette Bloemendaal over de Open Asieldag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Open Asieldag @stevenshage

Een bericht gedeeld door sleutelstad (@sleutelstad) op

Tijdens de open dag konden bezoekers geen dieren adopteren, maar wel hun belangstelling kenbaar maken. Dat zorgt er elk jaar voor dat in de periode na de open dag extra veel dieren geplaatst kunnen worden. De plaatsbare dieren staan op de website van het asiel.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×