De start en finish van de Bockenloop was op het terrein van de Leiden Road Runners Club. (Foto's: Jessica Luiten).

Veel deelnemers aan eerste Bockenloop

De eerste Bockenloop die zondag werd georganiseerd door wandel- en hardloopvereniging Leiden Road Runners Club (LRRC) is druk bezocht. Mede aangemoedigd door het zomerse weer wandelden of renden bijna 200 deelnemers rond in recreatiegebied Vlietland.

Wandelaars konden kiezen uit een parcours van 10 of 15 kilometer. De hardlopers hadden de keuze uit 5, 10 of 15 kilometer.
Na afloop stond er voor iedere deelnemer een bockbiertje (of een frisje), bokkenpootjes en een broodje met een bockworst klaar. Een tevreden organisator Jessica Luiten (LRRC) verklaarde tegenover Sleutelstad: “Wij kijken, met bijna 200 deelnemers en heel mooi weer, terug op een gezellige en zeer geslaagde dag!”.

Robbert Beurse en Suzette Nesselaar spraken met organisator Jessica Luiten over de Bockenloop.

Advertentie

Leiden Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×