(Foto's: Welmoet Lugt en Reanne van Kleef).

Selectie DIOK steunt Xenia Hospice met Rugby Hunk Kalender

De spelers van de Leidse rugbyclub DIOK maken een mannenkalender voor het goede doel. Het ingezamelde geld gaat naar Xenia Hospice waar ernstig zieke jongeren en jongvolwassenen tussen de ongeveer 16 en 40 jaar terecht kunnen als intensieve verzorging thuis niet meer mogelijk is. De kalenders zijn vanaf half november te koop.  Een DIOK Hunk Kalender kost 10,00 euro. Dit bedrag wordt volledig beschikbaar gesteld aan Xenia.

Reanne van Kleef in gesprek met Welmoet Lugt van DIOK over de kalender.

DIOK voorspelt dat de kalender wel eens de meest begeerde mannenkalender van 2019 kan worden. Welmoet Lugt van DIOK: “Rugby Hunks kleden zich (deels) uit voor het goede doel en dat levert spectaculaire beelden op. Zorg dat je deze kalender niet misloopt en koop gelijk dit unieke stuk in als sinterklaas- of kerstcadeaus voor je vrienden en familie!” De kalender online kan worden gereserveerd.

Rugbyclub DIOK heeft als kernwaarden doorzetten, respect, kameraadschap, betrokkenheid en onbaatzuchtigheid. Waarden die ook van toepassing zijn op Xenia en haar (tijdelijke) bewoners. Bovendien zitten de spelers van het eerste team in dezelfde leeftijdscategorie, iets wat die verbondenheid nog groter maakt.

Spelers Thom de Ruijter, Ross Bennie-Coulson en Stefan Noort vlak voor hun fotoshoot.

In de winkel
Op dit moment wordt de kalender geproduceerd en zijn de fotoshoots in volle gang. Vanaf de tweede helft van november zijn de kalenders te koop bij diverse verkooppunten:

  • Rugbyclub DIOK, Smaragdlaan
  • Frank’s Bloemensjop, Lange Mare 70, 2312 GS Leiden. Open maandag tot en met
    zaterdag van 10.00 tot 17.00
  • Sports Café The Duke of Oz, Oude Singel 2, 2312 RA Leiden,
    Openingstijden: https://www.thedukeofoz.nl/location/
Leiden Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×