(Foto: Chris de Waard).

Albert Heijn XL drie weken dicht voor verbouwing

Klanten van de AH XL vestiging aan het Bevrijdingsplein moeten na aanstaande zaterdag een week of drie hun heil zoeken bij een andere supermarkt. De zaak gaat dicht wegens een flinke verbouwing. Op woensdag 14 november gaat de supermarkt om 13.00 uur weer open met een speciaal feestelijk programma.

In een wekelijkse verbouwingsvlog houden de medewerkers van de supermarkt iedereen op de hoogte van de vorderingen. In de eerste vlog wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht. Zo krijgt de groente-afdeling een nevelinstallatie waardoor de groente langer vers blijft.

De kaasafdeling en de afdeling met vleeswaren worden geïntegreerd in een nieuwe ‘markthal’ waar de klanten veel vaker proeverijen krijgen voorgezet.

Advertentie

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×