Albert Heijn XL drie weken dicht voor verbouwing

15

Klanten van de AH XL vestiging aan het Bevrijdingsplein moeten na aanstaande zaterdag een week of drie hun heil zoeken bij een andere supermarkt. De zaak gaat dicht wegens een flinke verbouwing. Op woensdag 14 november gaat de supermarkt om 13.00 uur weer open met een speciaal feestelijk programma.

In een wekelijkse verbouwingsvlog houden de medewerkers van de supermarkt iedereen op de hoogte van de vorderingen. In de eerste vlog wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht. Zo krijgt de groente-afdeling een nevelinstallatie waardoor de groente langer vers blijft.

De kaasafdeling en de afdeling met vleeswaren worden geïntegreerd in een nieuwe ‘markthal’ waar de klanten veel vaker proeverijen krijgen voorgezet.

Delen

15 reacties

  1. Hopelijk krijgen ze dan ook eens koelinstallaties die naar behoren werken, want die krengen van een Italiaanse fabrikant (zeker dezelfde van de Fyra?) functioneren de halve tijd niet waardoor de vloer er voor met regelmaat zeiknat is van het water dat eruit druipt.

  2. Vreselijk! Heel erg! Een drama, om niet te zeggen een ramp voor de consumptiejunks die daar bij AH hun dagelijkse dosis koopbevrediging halen. Om slapeloze nachten van te krijgen. Misschien moet tijdens die sluiting een GGD-behandelteam voor wanhopige koopverslaafden (zoiets als een methadonbus of zo) naar die locatie worden gestuurd. Anders zouden er wel eens afkick-slachtoffers kunnen vallen. Zo’n gedwongen koopstop kan namelijk ernstige gevolgen hebben. Dat moet niet worden onderschat. Waarom komt de gemeente niet in actie?

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline