(Foto's: AS Media).

Overval op woning in Stevenshof

Drie nog voortvluchtige mannen hebben rond 10.00 uur vanmorgen een woningoverval gepleegd in de Stevenshof. Het drietal drong een woning in de Anne Frankweg binnen en ging er daarna rennend vandoor in de richting van winkelcentrum Stevensbloem. Politie is een zoekactie gestart en krijgt daarbij hulp van een politiehelikopter.

De daders zijn drie mannen. In elk geval een van hen is licht getint en rond de 1.90 meter lang met een fors postuur. Hij droeg een donker bomberjack. Van de andere twee overvallers is momenteel alleen bekend dat ze bivakmutsen op hadden.

112 Sleutelstad Leiden overvalannefrankweg


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×