(Foto's: KJfotografie).

Pistool met geluidsdemper gevonden na mishandeling in Stevenshof

De woningoverval in de Stevenshof blijkt achteraf een mishandeling in relationele sfeer. Dat bevestigt de politie desgevraagd. Rond 10.00 uur drongen drie mannen met bivakmutsen een woning aan de Anne Frankweg binnen en mishandelden de bewoner. Vervolgens gingen ze er te voet vandoor. Het slachtoffer is ter plaatse in de ambulance behandeld. De politie doorzoekt de woning op sporen.

De politie heeft met speurhonden onderzoek gedaan in de omgeving en daarbij is een pistool gevonden. Een speurhond vond het handvuurwapen met geluidsdemper in de bosjes bij de Clara Visserplaats, vlakbij het Stevenspark.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden overvalannefrankweg


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×