Het winnende team was Topaz Foreschate. (Foto: Topaz).

Geslaagde sportdag bewoners verpleeg- en woonzorgcentra Topaz

Gisteren streden teams met ouderen uit de verschillende zorglocaties van Topaz om de bijzondere wisselbokaal: ‘Beste sportteam uit een verpleeghuis/woonzorgcentrum’. Het evenement vond dit keer plaats in sporthal Cleijn Duin in Katwijk.

Edwin Kalbfleisch, lid raad van bestuur van Topaz, opende de sportdag. Op het programma onder andere darten, gieren & gooien, parcours lopen/rijden, koersbal, kogelstoten, bowlen, hoefijzer gooien, mini wervelwind, pittenzak werpspel, tekenen met een reuzenpotlood en grote bal rollen.

Onder de deelnemers waren bewoners van woonzorgcentra Topaz Foreschate en Topaz Vlietwijk in Voorschoten, woonzorgcentra Topaz Groenhoven en Topaz Haagwijk in Leiden, woonzorgcentrum Topaz Munnekeweij in Noordwijkerhout, de verpleeg- en behandelcentra Topaz Overrhyn en Topaz Zuydtwijck in Leiden en verpleeg-, behandel- en Huntingtoncentrum Topaz Overduin in Katwijk.

Het team van Topaz Foreschate uit Voorschoten kwam als winnaar uit de bus.

Maatschappij Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×