(Foto: PR).

Voorleesmiddag Bibliotheek Oegstgeest in teken van digitaal verhaal

De voorleesmiddag die elke woensdagmiddag wordt gehouden in de Bibliotheek Oegstgeest aan de Lange Voort staat op woensdag 7 november in het teken van digitale verhalen. Elke eerste woensdagmiddag van de maand is er een thema en dit keer wordt er voorgelezen van een Ipad en uit een WePboek. Ook de multitouchtafel wordt ingezet. Na het voorlezen kunnen de kinderen aanschuiven aan de knutseltafel.

Lezen en voorlezen bevordert de taalvaardigheid, stimuleert de fantasie en vergroot de kennis. Ouders en grootouders met kinderen zijn allemaal welkom. Meedoen is gratis. De middag duurt van 14.30 uur tot 15.00 uur en is bedoeld voor kinderen van vier tot zeven jaar.

Oegstgeest Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×