(Beeld: PR)

Stadscafé van der Werff schrijft 'Leids vakman van het jaar verkiezing' uit

Stadscafé van der Werff op zoek naar de grootste vakman van Leiden 2018. De organisatie heeft negen kandidaten geselecteerd die in aanmerking komen voor titel ‘Leids vakman van het jaar‘. Vanaf vandaag kan het publiek stemmen op hun favoriete Leidse vakman of vakvrouw. Stemmen kan tot 22 november, de winnaar wordt 23 november bekend gemaakt.

Er is een aantal voorwaarden gesteld waaraan de Leidse kandidaten moeten voldoen. De belangrijkste daarvan zijn dat het een Leidenaar betreft, de kandidaat een ambachtelijke achtergrond heeft en het iets creëert waar Leiden trots op mag zijn.

De genomineerden

  • Slagerij van der Vooren
  • Jilleba Glas in Lood
  • Steenhouwer BamBam
  • Meubelstoffeerder Rockin’ Chair
  • Kapper Eric
  • Smederij van der Geijn
  • Goudsmid Borg en Daphne
  • Bakkerij Us Bertus
  • Schoenmaker Breel

Veel van de kandidaten zullen niet onbekend zijn bij de inwoners van Leiden. Tal van ‘Leids begrippen’ zijn genomineerd. Alle kandidaten zijn vastgelegd in een promotiefilmpje. Deze zijn te zien op de website van de verkiezing tot Leids vakman van het jaar.

Initiatiefnemer Stadscafé Van der Werff gelooft in het vakmanschap van de Leidenaar. Daarom gaan ze op zoek naar de grootste Leidse vakman van dit jaar.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×