De film Hoppezak is ook een van de publiekslievelingen en staat in de tussenstand op een gedeelde tweede plaats van de LIFF Publieksprijs.

LIFF-succes: Film over Hoppezak

De film die Mariëlle van der Want en Wendy Westerhof maakten over de honderd jaar oude firma Hoppezak uit Leiden is een doorslaand succes op het Leiden International Film Festival. “De extra stoelen bij deze op en top Leidse creatie waren afgelopen weekeinde niet aan te slepen, de staande ovatie was overweldigend en wegens aanhoudende vraag zijn er inmiddels niet één maar twee extra vertoningen ingelast,”zo laat de LIFF-organisatie weten.

In het historische familiebedrijf Hoppezak komen mensen van allerlei rangen en standen langs voor de vele kostuums en bijzondere grime. De documentaire volgt het bedrijf tijdens de vier seizoenen, elk met zijn eigen feesten en karakter.

De extra voorstelling op zaterdag 10 november is inmiddels ook al uitverkocht. Wel zijn er nog kaartjes voor de vertoning op donderdag 8 november tussen 10.45 uur en 12.00 uur in Trianon 1 aan de Breestraat.

Advertentie

Cultuur Economie Leiden hoppezak


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×