(Foto: PR / Bioscopen Leiden).

Extra voorstellingen documentaire Hoppezak in Trianon

De documentaire HOPPEZAK krijgt een aantal extra voorstellingen in bioscoop Trianon. Eerder werd de documentaire vertoond op het Leiden International Film Festival (LIFF). Daar trok de film uitverkochte zalen. De bezoekers gaven een gemiddelde waardering van 4,64 uit 5.

HOPPEZAK is een ultiem Leidse documentaire over kostuum- en grimebedrijf Hoppezak dat Leiden al een eeuw lang van vermommingen voorziet. De documentaire volgt het familiebedrijf gedurende vier seizoenen. Langs feesten en andere gelegenheden leert de kijker Hoppezak én Leiden kennen.

De film werd geregisseerd door Wendy Westerhof en Mariëlle van der Want en werd door het publiek van het LIFF jubelend ontvangen. Tickets voor de extra voorstellingen op 17, 18 en 21 november zijn nu verkrijgbaar via de website van Bioscopen Leiden.

Cultuur Leiden hoppezak


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×