(Foto's: Kwik Events).

Nieuw netwerkinitiatief voor Leidse regio met Directeurenlunch

De Leidse regio heeft er een nieuwe netwerkgelegenheid bij: de Directeurenlunch. De eerste editie vond vorige week plaats in Restaurant Twelve in Leiden. Daarbij waren zo’n dertig directeuren en andere ‘beslissers’ aanwezig. Initiatiefnemers Kwik Events en City Resort Hotels willen hun gasten ook inspireren en daarom wordt er bij elke bijeenkomst een gastspreker uitgenodigd. Dit keer was dat Feike Cats die sprak over ‘verleuken’ en ‘klanthousiasme’.

Reanne van Kleef sprak met organisator Trudy Kwik over de Directeurenlunch.

Volgens organisator Trudy Kwik onderscheidt de Directeurenlunch zich vooral door het tijdstip van andere netwerkgelegenheden. “Het gaat erom dat een nieuw netwerk, dus mensen die elkaar echt niet kennen, even tussen twaalf en twee bij elkaar komen, met elkaar praten, goed eten en naar een goede spreker luisteren. En het is écht twaalf tot twee, dus daarna kan iedereen gewoon weer aan het werk.”

De Directeurenlunch heeft ook de ambitie om er voor ondernemers uit de hele regio te zijn die hun netwerk willen uitbreiden. Ondanks de naam, zijn ook niet-directeuren welkom. Kwik: “Je hoeft niet per se een eigen bedrijf te hebben, maar het is wel leuk als er beslissers en beïnvloeders aanwezig zijn. In ieder geval mensen die houden van ondernemen, leergierig zijn en nieuwe mogelijkheden willen verkennen.”

De Directeurenlunch staat voor ongeveer vier keer per jaar in de planning. De volgende editie is op woensdag 13 februari, wederom tussen 12.00 en 14.00 uur in Restaurant Twelve aan de Bartgelaan 180 in Leiden. Aanmelden voor een tafel van zes personen of voor een losse stoel kan via directeurenlunch.nl of sales.kwik.eu.

Economie Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×