Nationaal Schoolontbijt op De Ley Met burgemeester Lenferink

De hele week staan basisscholen in heel Nederland in het teken van het Nationaal Schoolontbijt. Burgemeester Lenferink prikte gisteren een vorkje mee op PC Basisschool De Ley aan het Kiljanpad waar hij aan tafel ging met een aantal leerlingen van De Ley en van Leimundo die sinds deze week in hetzelfde gebouw is gevestigd.

Chris de Waard ging naar het Nationaal Schoolontbijt op De Ley en sprak met directeur  Anja van Schagen, met burgemeester Lenferink, met een aantal leerlingen en met directeur Babette van Leeuwen van basisschool Leimundo .

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline