Business Club Leiden zoekt nieuwe ‘ Leidenaar van het Jaar’

4

Business Club Leiden (BCL) is op zoek naar een nieuwe ‘Leidenaar van het Jaar’. Iedereen die zich voldoende Leidenaar voelt, mag de hele maand november iemand nomineren voor de verkiezing. De personen met de meeste stemmen komen op een shortlist. De BCL-leden mogen daaruit vervolgens de ‘Leidenaar van het Jaar’ 2018 kiezen. De winnaar ontvangt op 8 januari tijdens de BCL nieuwjaarsreceptie de bronzen buste van de Jonge Rembrandt.

Op wie is men trots, wie hebben opvallende prestaties geleverd het afgelopen jaar, wie worden er in de Leidse regio bewonderd en wie verdient er een pluim? Dat zijn volgens BCL allemaal goede redenen om iemand te nomineren voor de titel. Kandidaten kunnen vanaf vandaag, het liefst met een korte motivatie, worden aangemeld via info@businessclubleiden.nl.

Stad stemt mee
BCL benoemt sinds 2012 jaarlijks een opvallend persoon tot ‘Leidenaar van het Jaar’. Afgelopen verkiezing mochten voor het eerst ook niet-leden stemmen. De procedure was toen omgekeerd: de BCL’ers kozen de shortlist en ‘de stad’ mocht meestemmen om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

De eerdere winnaars Jochem Myjer (2012), Armin van Buuren (2013), Henry Lenferink (2014), Robert Strijk (2015), Emile van Aelst (2016) en Gerard van den Berg (2017) zijn uitgesloten voor de eer.

Delen

4 reacties

  1. Dit kende ik nog niet… het kan altijd gekker… Wat heeft Rembrandt nu weer met gezelschap? Gelukkig heeft men een Engelse naam gekozen, natuurlijk met het oog op de toekomstige internationale allure. Voor ons is het handig om snel te kunnen zien dat men hier beter geen tijd en aandacht aan kan besteden.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline