Gerard van den Berg werd vorig jaar gekozen tot Leidenaar van het Jaar. (Foto: Emile van Aelst).

Business Club Leiden zoekt nieuwe ' Leidenaar van het Jaar'

Business Club Leiden (BCL) is op zoek naar een nieuwe ‘Leidenaar van het Jaar’. Iedereen die zich voldoende Leidenaar voelt, mag de hele maand november iemand nomineren voor de verkiezing. De personen met de meeste stemmen komen op een shortlist. De BCL-leden mogen daaruit vervolgens de ‘Leidenaar van het Jaar’ 2018 kiezen. De winnaar ontvangt op 8 januari tijdens de BCL nieuwjaarsreceptie de bronzen buste van de Jonge Rembrandt.

Op wie is men trots, wie hebben opvallende prestaties geleverd het afgelopen jaar, wie worden er in de Leidse regio bewonderd en wie verdient er een pluim? Dat zijn volgens BCL allemaal goede redenen om iemand te nomineren voor de titel. Kandidaten kunnen vanaf vandaag, het liefst met een korte motivatie, worden aangemeld via info@businessclubleiden.nl.

Stad stemt mee
BCL benoemt sinds 2012 jaarlijks een opvallend persoon tot ‘Leidenaar van het Jaar’. Afgelopen verkiezing mochten voor het eerst ook niet-leden stemmen. De procedure was toen omgekeerd: de BCL’ers kozen de shortlist en ‘de stad’ mocht meestemmen om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

De eerdere winnaars Jochem Myjer (2012), Armin van Buuren (2013), Henry Lenferink (2014), Robert Strijk (2015), Emile van Aelst (2016) en Gerard van den Berg (2017) zijn uitgesloten voor de eer.

Economie Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×