Speeltuin Zuiderkwartier was een van de winnaars van het Wensenfonds 2017. (Foto: PR / Rabobank).

Rabobank Wensenfonds: Maar liefst 62 genomineerden in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest

Dit jaar dienden 140 verenigingen en stichtingen een aanvraag in bij het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk. Wederom een nieuw record voor het initiatief. De selectiecommissie, bestaande uit ledenraadsleden en collega’s van de bank, nomineerde 104 wensen waarvan 62 in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Vanaf vrijdag 9 november kunnen klanten en leden van de bank stemmen op hun favoriete clubwensen. Zij hebben hiervoor een stemcode ontvangen per e-mail of post.

Het Wensenfonds versterkt
“Verenigingen, stichtingen en clubs hebben een belangrijke maatschappelijke rol in onze samenleving. Ze verbinden mensen met elkaar, jong en oud en door alle lagen van de samenleving”. Aldus Erik Versnel, directievoorzitter. ” Ik geloof in de kracht van verenigingen. Het is het cement van onze maatschappij en speelt een belangrijke rol in het sociale leven van veel mensen. Daarom zijn we vanuit de Rabobank, onder andere met het Wensenfonds, betrokken bij het verenigingsleven”.

De stem van Rabobank klanten geeft de doorslag
Vanaf 9 november kunnen klanten én leden van de bank hun stemmen uitbrengen op hun favoriete wensen. Hiermee bepalen zij welke wensen er uitkomen en welk bedrag er op de cheque komt te staan tijdens de uitreiking. Op die dag ontvangen zij een persoonlijke inlogcode om drie stemmen van 15,00 euro te verdelen over drie verschillende wensen. Leden hebben zelfs de mogelijkheid om 60,00 euro te verdelen over lokale verenigingen en stichtingen. Zij hebben één extra stem en mogen deze naar eigen wens inzetten. Via www.dichterbijleidenkatwijk.nl kunnen klanten terecht om hun stem uit te brengen, dit kan tot en met zondag 25 november.

Genomineerden in Leiden
De genomineerden in Leiden zijn American Football Club Light, Coöperatie Zon op Leiden U.A, Dierentehuis Stevenshage, Drumfanfare Amigo, Gebr. de Nobel, Gymsport Leiden, JES Rijnland, L.L.V. Leicrosse, Leidse Reddingsbrigade, Scouting Franciscusgroep, St. Historisch Brandweer Materieel Hollands Midden, Speeltuinvereniging Zuiderkwartier, Fietsmaatjes Leiden Leiderdorp, St. Paardrijden voor Gehandicapten Leiden e.o., Centrummanagement Leiden, St. Leiden-helpt, St. LeidenSportZomer, St. Jeugddorp Leiden, St. Ins Blau, Happy Flower, St. Inloophuis Scarabee, St. Houtzaagmolen De Heesterboom, Present, St. Radius, Stadslab Leiden, Scratch Muziekdagen, Vrouwenopvang Rosa Manus, Vrienden van het Singelpark, Xenia Hospice, ZVL 1886 en Vereniging Waardeiland.

Genomineerden in Oegstgeest
Christelijke korfbalvereniging Fiks, Cultuurfonds, Rijnlands Lyceum, Hospice de Mare, Leo Kannerschool VSO, Oegstgeester Golfclub, Scouting Sagara Satrya’s, Rijnlands Revalidatie Centrum, Jenaplanschool De Kring, St. Oegstgeester Kringloop, St. Papa’s voor Pannenkoeken, St. Recreatie en Vervoer, Ver. van handboogschutters Attila, St. Recreatie Gehandicapten Poelgeest, St. Radius en St. Dorpscentrum.

Genomineerden in Leiderdorp
Buurtvereniging Op Dreef, Ouderzorg, Fields of Wonder, Jespa, Leiderdorpse Reddingsbrigade, Marchingband Tamarco, Ruitervereniging Liethorp, St. Bloemerd Onroerend Goed en Sport, St. Hart voor Leiderdorp , SV Velocitas, St. Leiderdorps Museum, St. Natuurspeeltuin, IJssport Leiderdorp, Volleybalvereniging Leython DC, Asopos de Vliet en LSC Alecto.

BEKENDMAKING WINNAARS
Eind januari vindt de bekendmaking van de winnaars plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst voor klanten van de bank. Houd de website van Rabobank Leiden-Katwijk en social media-kanalen in de gaten om de exacte datum te noteren.

Advertentie

Advertorial Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×