(Foto: Jannie de Groot).

'Leiden voor Gevorderden' bereidt ouderen voor op pensioen

Afgelopen week vond een succesvolle editie van Leiden voor Gevorderden plaats. Een evenement waarbij (aankomend) gepensioneerden zich kunnen laten inspireren en informeren over de mogelijkheden van vrijwillige inzet.

Wethouder Damen sprak het publiek toe en liet weten hoe fijn het voor Leiden is als ‘gevorderden’ hun kennis en kunde inzetten voor de stad en haar inwoners. Dankzij directeur Frank van Rooij van Radius die als dagvoorzitter optrad, een lezing over geluk, een pitch over de vacaturebank van iDOE en zes voorbeelden van vrijwilligers die doen wat ze leuk vinden, verlieten de bezoekers volgens het organiserende iDOE de zaal ‘met een lach’.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×