Ferry Rigault won de vrijwilligersprijs in 2017. (Foto: Emile van Aelst).

Genomineerden Leidse Vrijwilligersprijs 2018 bekend

De jury van de Leidse Vrijwilligersprijs is eruit: de genomineerden voor 2018 zijn bekend. Op donderdag 6 december reikt de jury twee prijzen uit: de Organisatieprijs en de Leidse Vrijwilligersprijs 2018. Door een gelijk aantal stemmen maken dit jaar vier vrijwilligers en drie vrijwilligersorganisaties kans op de prijzen. De winnaars worden om 19:30 uur bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking in de Burgerzaal van het Stadhuis.

De genomineerden voor de Leidse Vrijwilligersprijs zijn:

Anneke Jesse
Zij is ruim 10 jaar zeer actief als vrijwilliger van de Stichting tot Instandhouding van de Begraafplaats Groenesteeg Leiden.
Akke Timmermans
Een greep uit haar vrijwilligerswerk: vrijwilliger bij Soroptimistenclub Leiden, Wijkvereniging Merenwijk, project de Nieuwe Toekomst, Vrouwennetwerk Leiden.
Greetje Pardon de Bes
Een greep uit zijn vrijwilligerswerk: gezinsoppas voor een vierling, betrokken bij de opstart van het Ronald McDonald Huis, 12 jaar begeleiding van ouders met zieke kinderen, opstart Hospice Leiden, schooltuinbegeleiding.
Nico Rijsbergen
Een greep uit zijn vrijwilligerswerk: vrijwilliger bij het huis van Sinterklaas, Leiden Marathon, Singelloop, Vlietloop Voorschoten, Glibbertreel, Band of Liberation.

De genomineerden voor de Organisatieprijs:
Gebr. de Nobel
Podium voor een groot deel gerund door vrijwilligers. Biedt een breed spectrum aan genres en stijlen, gericht op diverse leeftijdsgroepen.
Stichting Werfpop
Organiseert met een grote groep vrijwilligers jaarlijks het grootste gratis popfestival van Leiden: Werfpop.
Fietsmaatjes Leiden Leiderdorp
Organiseert dat getrainde en enthousiaste vrijwilligers fietstochten maken met 250 gasten die vanwege hun leeftijd, ziekte of handicap niet meer zelfstandig kunnen fietsen, gezond weer buiten komen, bewegen, meedoen, en sociale contacten hebben.

Robbert Beurse sprak met Ben Crul en Carla Kramer over de nominatie van Fietsmaatjes Leiden Leiderdorp.

Leiden Leidse Vrijwilligersprijs


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×