Incluzio Leiderdorp opent hoofdkantoor in De Sterrentuin

5

Met ingang van januari 2019 is Incluzio Leiderdorp te vinden in De Sterrentuin. Dit wordt de hoofdlocatie voor de nieuwe welzijnsorganisatie in Leiderdorp. Er is een balie waar iedereen dagelijks terecht kan. Daarnaast gaat Incluzio werken met inloopspreekuren op meerdere plekken in de gemeente. Op die manier wil Incluzio Leiderdorp voor iedereen makkelijk bereikbaar zijn.

Incluzio gaat zich inzetten voor alle inwoners in Leiderdorp met een hulpvraag en voor Leiderdorpers die zelf initiatieven willen ontplooien die bijdragen aan het welzijn van andere inwoners. Inwoners kunnen vanaf 2 januari terecht aan de balie in De Sterrentuin aan de Van Diepingenlaan 110.

Inloopspreekuren
Naast de vaste locatie aan De Sterrentuin komen er op verschillende plaatsen in Leiderdorp inloopspreekuren. Bijvoorbeeld bij ’T Buurthuis aan de Frederik Hendriklaan 4, bij de locatie aan de Karolusgulden 32 waar het Sociaal Team nu ook al spreekuren draait en bij de huidige ruimte van Pluspunt aan de Splinterlaan.

Dwars en Splinterlaan
Op dit moment vinden er regelmatig activiteiten plaats in de locatie Dwars en in de locatie van Pluspunt aan de Splinterlaan. Incluzio Leiderdorp blijft gebruik maken van deze locaties voor activiteiten.

Delen

5 reacties

  1. Ben nog steeds ontdaan over de schandalige move die de Gemeente heeft gemaakt door zonder onderscheid stichtingen te “liquideren”. Stichtingen als Pluspunt met een fantastische inzet, kwaliteit en reputatie op het gebieden van welzijn voor ouderen. Leiderdorp dat toch al niet bekend staat om zijn fijnzinnig besturen heeft met wat zij heeft aangericht en ernstige fout gemaakt die de mensen zich nog lang zullen herinneren. Op het menselijk aspect is geen moment gelet. Incluzio uit Schiedam is binnengehaald als het paard van Sinterklaas (moet kunnen op een dag als vandaag) … Wat je ver haalt is lekker gaat een oud gezegde. Of zal het het paard van Troje blijken te zijn omdat Incluzio 0,0 afweet van het karakter van de plaatselijke bevolking. Maar de wethouder is trots en tevreden en blij… en dat is het belangrijkste.

  2. Ik lees over inloopspreekuren etc. Dacht die organisatie naar de mensen toe zou komen. Of was het tegemoetkomen? 😉

  3. Leiderdorper op

    @Deheergroen Niet alleen Incluzio is 0,0 Leiderdorper, maar bijna de hele gemeenteraad en bestuur hebben niks op met de “echte” Leiderdorper of zijn zelf import om hier hun carriere-lijn te vervolgen. Lekker rouzen en volplempen met hoge flats, verstedelijking om vervolgens ergens burgemeester te worden. Om vervolgens bij Leiden te worden ingelijfd. Bah!

Je bent nu offline