In september tekende wethouder Beekhuizen namens de gemeente Leiderdorp de overeenkomst met Incluzio. (Foto: J.P. Kranenburg).

Incluzio Leiderdorp opent hoofdkantoor in De Sterrentuin

Met ingang van januari 2019 is Incluzio Leiderdorp te vinden in De Sterrentuin. Dit wordt de hoofdlocatie voor de nieuwe welzijnsorganisatie in Leiderdorp. Er is een balie waar iedereen dagelijks terecht kan. Daarnaast gaat Incluzio werken met inloopspreekuren op meerdere plekken in de gemeente. Op die manier wil Incluzio Leiderdorp voor iedereen makkelijk bereikbaar zijn.

Incluzio gaat zich inzetten voor alle inwoners in Leiderdorp met een hulpvraag en voor Leiderdorpers die zelf initiatieven willen ontplooien die bijdragen aan het welzijn van andere inwoners. Inwoners kunnen vanaf 2 januari terecht aan de balie in De Sterrentuin aan de Van Diepingenlaan 110.

Inloopspreekuren
Naast de vaste locatie aan De Sterrentuin komen er op verschillende plaatsen in Leiderdorp inloopspreekuren. Bijvoorbeeld bij ’T Buurthuis aan de Frederik Hendriklaan 4, bij de locatie aan de Karolusgulden 32 waar het Sociaal Team nu ook al spreekuren draait en bij de huidige ruimte van Pluspunt aan de Splinterlaan.

Dwars en Splinterlaan
Op dit moment vinden er regelmatig activiteiten plaats in de locatie Dwars en in de locatie van Pluspunt aan de Splinterlaan. Incluzio Leiderdorp blijft gebruik maken van deze locaties voor activiteiten.

Advertentie

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×