(Foto's: PR).

Designbowlingbaan Lucky’s Bowling wint Internationale Award

Designbowlingbaan Lucky’s Bowling in Warmond mag ruim een half jaar na opening al een internationale prijs op haar naam schrijven. De eerste designbowlingbaan van West-Europa is door het Amerikaanse vakblad Bowlers Journal International in de categorie Best New Centre bekroond met de prestigieuze Architecture and Design Award voor het mooiste interieur wereldwijd.

Eric Bosma, directeur van Lucky’s Bowling, is enorm trots op de prijs: “Die is te vergelijken met de Gouden Televisierring onder de bowlingbanen over de hele wereld. Het geeft aan dat niet alleen onze gasten, maar ook de professionele Amerikaanse jury ons concept en weloverdachte inrichting waardeert.” Lucky’s Bowling werd afgelopen april na de opening opgemerkt door veel nationale en internationale pers en had daardoor een vliegende start.

Christmas by Lucky’s Bowling
Speciaal voor de kerstdagen is de bowlingbaan omgetoverd in kerstsferen, inclusief levendige kerstvideo met een voorbijtrekkende kerstman en zijn rendieren, op de 298 m2videowall boven de professionele bowlingbanen. Daarnaast is er onlangs een nieuwe indoor playground geopend waar kinderen zich kunnen uitleven op de trampolines, glijbanen en klimnetten.

Bowlen op een Rolls Royce
Lucky’s Bowling opende in april 2018 in Warmond en is de eerste designbowlingbaan van West-Europa. De bowlingbaan is ingericht in industriële sfeer en voorzien van twintig Brunswick Pro Lane bowlingbanen. “De Rolls Royce op bowlgebied,” zegt Bosma daarover.

Advertentie

Economie Regio Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×