(Foto: Daaf Sloos).

Opbouw drijvende kerstmarkt Leiden begonnen

Nadat zaterdag de drijvende ijsbaan op Nieuwe Rijn al open ging, wordt deze week ook hard gewerkt aan de opbouw van de aangrenzende drijvende kerstmarkt. Die opent aanstaande vrijdag en blijft tot en met de kerst open.

Chris de Waard in gesprek met centrummanager Erwin Roodhart over de activiteiten tijdens de Winterwonderweken in Leiden.

Op de kerstmarkt staan dit jaar 86 chalets met allerlei cadeauartikelen, hapjes en drankjes met daar tussendoor allerlei activiteiten. Zo zijn er muziekoptredens en loopt de kerstman rond. Vanaf de drijvende kerstmarkt kunnen ook weer rondvaarten worden gemaakt. Voor het eerst worden er dit jaar ecoglazen gebruikt.

(Foto’s: Reanne van Kleef).

Advertentie

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×