Opbouw drijvende kerstmarkt Leiden begonnen

6

Nadat zaterdag de drijvende ijsbaan op Nieuwe Rijn al open ging, wordt deze week ook hard gewerkt aan de opbouw van de aangrenzende drijvende kerstmarkt. Die opent aanstaande vrijdag en blijft tot en met de kerst open.

Chris de Waard in gesprek met centrummanager Erwin Roodhart over de activiteiten tijdens de Winterwonderweken in Leiden.

Op de kerstmarkt staan dit jaar 86 chalets met allerlei cadeauartikelen, hapjes en drankjes met daar tussendoor allerlei activiteiten. Zo zijn er muziekoptredens en loopt de kerstman rond. Vanaf de drijvende kerstmarkt kunnen ook weer rondvaarten worden gemaakt. Voor het eerst worden er dit jaar ecoglazen gebruikt.

Deze diashow vereist JavaScript.

(Foto’s: Reanne van Kleef).

Delen
Leiden Culinair

6 reacties

  1. Ongelofelijk dat een restaurant het voor elkaar krijgt om een hele kermis te verhuizen. Aan de kermis verdiende hij niets. Dus een uitstalling van je eigen restaurant voor de deur is natuurlijk veel beter. Hiermee kan je wederom zien wie het voor het zeggen heeft in deze stad.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline