Voorschoten verkoopt ‘tafelzilver’ om schuldenlast te verminderen

1

Voorschoten verhoogt leges voor paspoorten, trouwen en bouwen niet om er enkel leuke dingen op de korte termijn mee te doen en dat geldt ook voor de verkoop van onroerend goed. Aldus wethouder Marcel Cramwinckel van Financiën in antwoord op kritiek van ONS Voorschoten. “De afspraak is het tafelzilver gaan we voor schuldaflossing gebruiken.”

Wethouder Cramwinckel zegt dat de verhoging van de leges is gedaan in opdracht van de gemeenteraad en dat het college erop gelet heeft dat trouwen in Voorschoten niet duurder wordt dan in de omringende gemeentes om de lokale horeca niet te benadelen. Verder zei hij dat de gemeente altijd wat manoeuvreerruimte over moet houden om in de komende jaren tegenvallers op te kunnen vangen.

Gerry van Bakel in gesprek met wethouder Marcel Cramwinckel.

Delen

1 reactie

Over de auteur

Gerry van Bakel

Presentator Nieuws071/Sport071, redacteur Cultuur071

Je bent nu offline