(Foto: PR).

Pop-up studentenrestaurant Happietaria opent in februari

Op 4 februari 2019 opent Happietaria Leiden weer haar deuren. Waar dat is nog niet bekend. Het team dat bestaat uit studenten is nog druk met het vinden van een geschikte locatie voor het pop-up dat iedere twee jaar in Leiden wordt georganiseerd.

Happietaria is tot en met 1 maart open en zamelt in een paar weken tijd geld in om mensenhandel, misbruik en uitbuiting in Azië tegen te gaan. Streven is om een bedrag van 30.000 euro op te halen. Het restaurant is  tot en met 1 maart 2019 elke werkdag vanaf 17.00 uur geopend. Er worden verschillende soorten maaltijden geserveerd, waaronder vlees, vis en vegetarische gerechten. In het tijdelijke restaurant worden ook thema-avonden georganiseerd en regelmatig zal er live muziek zijn.

Neem een Hap uit mensenhandel
Het geld dat met het restaurant wordt opgehaald gaat naar een project van de hulporganisatie ‘Tear’. Het project is erop gericht om mensenhandel, misbruik en uitbuiting in Azië tegen te gaan. In Azië zijn zo’n 30 miljoen mensen slachtoffer van mensenhandel. Tear strijdt tegen dit onrecht door een aantal inspirerende sociale ondernemers in Azië te ondersteunen. Deze sociale ondernemers worden ondersteund door deel te nemen aan het driejarig leiderschapstrainingsprogramma ‘Inspired Individuals’, waardoor ze hun talenten beter kunnen ontplooien, effectiever leren werken en hun werk duurzaam kunnen voortzetten.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×