Vier keer per jaar staat Henri Knubben met zijn gebakkraam in Leiden. "Ik voel me zelfs al een beetje Leidenaar, alleen de 'r'r heb ik nog niet," lacht Henri die nog tot en met 6 januari op de Hoogstraat staat te bakken. (Foto's: Chris de Waard).

Eindejaarsuitzending op Sleutelstad met gratis oliebollen

Tijdens de eindejaarsradio-uitzending van Sleutelstad geven we vanavond vanaf 21.00 uur vijf goedgevulde zakken oliebollen weg. Of appelflappen, dat mag ook. In de studio liggen grote lege zakken van Henri Knubben die met zijn kraam in de Hoogstraat  in Leiden staat. Onder de luisteraars verloten we vijf zakken vol bollen en flappen.

Het enige dat je hoeft te doen is vanavond tussen 21.00 uur en middernacht reageren via het nummer dat dan op de radio wordt genoemd en een lege zak ophalen in onze studio. Die kan je vervolgens laten vullen bij de gebakkraam. Dat kan zondag 30 december en maandag 31 december tot 17.00 uur.

Advertentie

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×