GroenLinks-fractievoorzitter Ashley North is Leids Raadslid van het Jaar

2

Zojuist is tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van D66 Leiden bekend geworden dat Ashley North is uitgeroepen tot Leids Raadslid van het Jaar 2018. De prijs, een wisselbeker, werd uitgereikt door het Leidse D66-Tweede Kamerlid Paul van Meenen die de genomineerden eerst toesprak.

IJsbrand Terpstra sprak na de bekendmaking met alle drie de genomineerden.

Tweede werd fractievoorzitter Antoine Theeuwen van de SP. VVD-raadslid Tom Leest kreeg een Leidse Effie. Die duim reikte jury071 dit keer uit als opsteker voor een veelbelovend raadslid. Leest kwam na de verkiezingen nieuw in de Leidse gemeenteraad. Hij deed eerder wel al ervaring op met het politieke handwerk in Amsterdam waar hij ruim drie jaar woordvoerder veiligheid, openbare orde, sport en kunst&cultuur was voor de VVD in Stadsdeel West.

 

Delen

2 reacties

  1. Hoezo verdiend ,een man de niet de moeite neemt om te antwoorden , groenlinks heeft ons in de ban gedaan ongelooflijk. 😡
    Herinrichting weet u nog Hr North.
    Weer een onderonsje ??.

Je bent nu offline