Voorschotenaar opgepakt in Merenwijk na mishandelen ambulancepersoneel

Agenten hebben vanmorgen rond 5.30 uur bij de Smellekenhorst in de Leidse Merenwijk een 20-jarige man uit Voorschoten aangehouden in verband met de mishandeling van een ambulancemedewerker en het vernielen van een ambulance.

De ambulancedienst reed vanmorgen in alle vroegte voor een melding naar de Smellekenhorst. Toen zij daar aankwamen stond een 20-jarige man de ambulancemedewerkers onder aan de flat op te wachten. Een van de medewerkers sprak met de man die al snel daarop agressief reageerde. Het ambulancepersoneel voelde zich niet veilig en sloot de ramen van het voertuig. Daarop sloeg de 20-jarige man één van de ruiten van de ambulance in. Daarbij raakte een van de ambulancebroeders gewond.

De ambulancemedewerkers zijn vervolgens weggereden en schakelden ondertussen de politie in. Agenten hielden even later bij de Smellekenhorst de Voorschotenaar aan. Voor de medische situatie aan het Smellekenhorst moest een andere ambulance worden ingezet. De ambulancebroeder die gewond raakte is aan zijn verwondingen behandeld.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×