(Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst).

Babooka verhuisd naar Breestraat

Babooka bookstore is verhuisd van ’t Gangetje naar de Breestraat. Zaterdag was de bijzondere boekwinkel voor het eerst open op het nieuwe adres aan de Breestraat 113. Samen met de winkel verhuisde ook marketingbureau Gangetje5 mee naar de Bree en veranderde meteen de naam in Legit Creative Agency. Leuk detail aan de verhuizing is dat op het nieuwe adres tot medio vorig jaar ook al een boekhandel was gevestigd. Dat was Van Stockum die de deuren in Leiden sloot.

Eigenaren Niels Vreeling en Lawrence Armitage hadden vrijdagavond flink uitgepakt bij de officiële opening. “Ik wist dat we best veel uitnodigingen hadden verstuurd, maar dat er zoveel mensen zouden komen, hadden we toch niet verwacht”, zei een stralende Armitage tijdens zijn praatje waarvoor hij voor één keer maar bovenop zijn bureau was geklommen.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×