Leiden maakt nieuwe cultuurnota

Nog voor de zomer wil cultuurwethouder Yvonne van Delft een nieuwe Leidse cultuurnota aan de raad voorleggen. De vorige cultuurnota liep tot 2018 en dus was het tijd voor een vervolgdocument waarin het cultuurbeleid voor de komende jaren wordt beschreven.

Chris de Waard in gesprek met wethouder Yvonne van Delft (cultuur) over de slotbijeenkomst voor het ophalen van idee├źn voor de nieuwe cultuurnota die de gemeente de komende maanden gaat maken.

Voordat Van Delft en haar ambtenaren zelf achter de computer kruipen om het nieuwe beleid op te tekenen, vond een uitgebreide consultatie plaats. Afgelopen donderdagmiddag vond de afsluitende bijeenkomst plaats in Theater Ins Blau. Daar werd ook een speciale krant gepresenteerd met daarin de resultaten van de stadsraadpleging die de afgelopen maanden op verschillende manieren plaatsvond.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×