Een aantal spelers van LSG IntelliMagic tijdens de opnames voor de Leidse Sportprijzen. (Foto: Reanne van Kleef).

Leidse Schakers weer een stap dichter bij nieuwe landstitel

De schakers van LSG IntelliMagic blijven na een nieuwe overwinning aan kop in de Meesterklasse. Zaterdag werd Sas van Gent thuis in het Leidse Denksportcentrum met 6-4 opzij gezet. De hoogste competitie van Nederland heeft nog drie rondes te gaan. Op 16 maart wordt de kraker om het landskampioenschap gespeeld. Dan komt LSG uit tegen nummer twee BSG, die twee punten achter staan op de Leidenaren.

LSG IntelliMagic werd vorig jaar voor het eerst in het 123-jarig bestaan van de vereniging landskampioen. Mede door die prestatie werden de schakers afgelopen vrijdag wederom uitgeroepen tot sportploeg van het jaar.

Reanne van Kleef sprak vrijdagavond op het sportgala met playing team-captain Edwin van Haastert.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×