Wende op 38e editie van Werfpop

3

De kersverse Edison Pop Album 2019-winnares WENDE speelt dit jaar op Werfpop. Wende is de eerste naam die de organisatie van het gratis festival bekend maakt voor de 38e editie die wordt gehouden op zondag 14 juli in de Leidse Hout.

Het multitalent, Wende is naast singer/songwriter ook theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer en artist in residence bij Koninklijk Theater Carré, won gisteren met haar album MENS de Edison Pop Award in de categorie Beste Album.

Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends vertelt ze verhalen op het snijvlak van wie en waarom. Wende gebruikt haar podium vooral voor uitdagende, grensverleggende projecten waarbij taal, techniek en genre steeds een andere, verrassende rol spelen.

Delen

3 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline