Van Links naar rechts Ramses Braakman (Sponsormanager DIOK), Michel Kappen (Hoofdsponsor DIOK van Scotch Whisky), Cees Ahsmann (Voorzitter DIOK), Scott Clarke (Head of Global Partnerships Leicester Tigers) en Yves Kummer (voormalig Nederlands rugby international). (Foto: PR).

RC DIOK vijfde global partnerclub van Leicester Tigers

De Leidse Rugby Club DIOK is partner geworden van de Engelse club Leicester Tigers. RC DIOK voegt zich hiermee bij de Kulala Lumpur Tigers (Maleisië), Dendermonde RFC (België), Delhi Hurricanes (India) en Rugby Colorno (Italië) die allen de Tigers helpen om de rugbysport wereldwijd te laten groeien.

Chris de Waard sprak met DIOK-voorzitter Cees Ahsmann over het partnerschap.

De Tigers verwelkomden vertegenwoordigers van RC DIOK in hun stadion Welford Road tijdens de Gallagher Premiership wedstrijd tegen de Wasps. De relatie werd aangekondigd met een foto tijdens de rust ten overstaan van een menigte van 25.000 toeschouwers.

Scott Clarke, Leicesters Head of Communities and Global Partners, sprak lovende woorden over de samenwerking: “RC DIOK is een club met een lange historie die bovenaan presteert in het Nederlands rugby. Ze zijn een integraal onderdeel van de Leidse gemeenschap. Een club met sterke familiewaarden, precies in de geest van het spel. We zijn zeer verheugd om ze als vijfde Global Partners Club van de Tigers te verwelkomen en we zien er naar uit om met hun commissies, coaches, sponsoren en supporters te werken om het spel op en naast het veld verder te ontwikkelen”. Ook DIOK voorzitter Cees Ahsmann ziet uit naar een vruchtbare samenwerking.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×