(Foto's: Stichting Peuterspeelzalen Leiden e.o.).

16 vrijwilligers vergroenen speelplein tijdens NLdoet

Afgelopen zaterdag gingen in heel Nederland vrijwilligers aan de slag om Nederland een stukje mooier te maken. Ook in Leiden waren veel vrijwilligers actief. Onder andere bij de peuterspeelzalen ’t Kwetternest en Gouden Poort waar de bestaande speelpleinen werden omgetoverd tot een natuurlijke ontdekspeeltuin. Er werden bomen geplant en borders aangelegd. Een moestuinbak voor peuters gemaakt en van natuurlijke materialen werden spelaanleidingen en een zonnehemel voor de zandbak in de tuin aangebracht.

NLdoet is een jaarlijkse actie van het Oranje Fonds. Het zet vrijwilligers in de spotlight en laat zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Voor de peuters van SPL was het een mooie kans om de klus in de tuin geklaard te krijgen.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×