Zoeterwoude doet onderzoek naar de ervaringen die inwoners en mensen die in het dorp werken met de gemeente hebben. (Foto: Chris de Waard).

Zoeterwoude doet onderzoek naar ervaring met gemeente

Meer aandacht voor communicatie, burgerparticipatie en overheidsparticipatie zijn belangrijke onderdelen van het coalitieakkoord ‘Duurzaam Verbinden’ dat Progressief Zoeterwoude en het CDA Zoeterwoude vorig jaar sloten. Daarom werkt de gemeente Zoeterwoude aan een nieuwe visie op communicatie, participatie en dienstverlening. De nieuwe visie moet de gemeente richting voor de komende vier jaar geven.

Omdat de gemeente het belangrijk vindt om de belangen van iedereen die in Zoeterwoude woont of werkt in kaart te brengen, is een digitale enquête uitgezet. Iedereen kan de enquête tot en met maandag 25 maart invullen op www.zoeterwoude.nl/enquete.

Gemeente zoekt deelnemers meedenksessie
De gemeente organiseert ook een meedenksessie voor inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van stichtingen, verenigingen en maatschappelijke instellingen. Tijdens deze sessie gaat de gemeente dieper in op de verschillende onderwerpen. De meedenksessie vindt plaats op woensdag 27 maart van 19.00 uur tot 20.30 uur. Geïnteresseerden worden opgeroepen om zich aan te melden via communicatie@zoeterwoude.nl o.v.v meedenksessie.

Maatschappij Politiek Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×