Rijdend treinrestaurant vanaf mei ook vanuit Leiden

12

Rijdend restaurant Dinner Train vertrekt dit jaar uit 37 steden door heel Nederland. Na succesvolle ritten rondom Amsterdam vorig jaar, breidt het concept van Railpromo uit naar de rest van ons land. Dineren in een rijdende trein kan vanaf 8 mei ook met een vertrek vanuit Leiden.

Deze diashow vereist JavaScript.

De Dinner Train vertrekt vanaf 8 mei twee weken lang elke woensdag tot en met zondag vanuit Leiden. Na een rit door de omgeving keert de trein weer terug in hetzelfde station. Er is keuze uit drie verschillende viergangenmenu’s; vlees, vis of vegetarisch. Om de gerechten een extra dimensie te geven, slaan Dinner Train en Leffe de handen ineen. Het menu van de Dinner Train is samen met een biersommerlier samengesteld die heeft gekeken naar de beste combinaties, zodat de smaak van drank en spijs elkaar complementeren.

In maart, april en mei vertrekt Dinner Train uit Zuid-Holland, van woensdag t/m zondag om 17.00 uur en 19.30 uur.

Rotterdam: 27 maart t/m 7 april
Den Haag: 10 t/m 21 april
Zoetermeer: 17 t/m 24 april
Alphen aan den Rijn: 1 t/m 5 mei
Leiden: 8 t/m 12 mei

Reserveren kan via www.dinnertrain.eu.

Delen

12 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline