(Foto's: J.P. Kranenburg).

Winkelhof start met uitlenen rolstoelen

Winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp is gestart met het beschikbaar stellen van gratis leenrolstoelen aan bezoekers die slecht ter been zijn. Bij de invalidenparkeerplaatsen naast de lift in de parkeergarage staan vooralsnog twee leenrolstoelen. Deze zijn voorzien van een muntslot. Met een één-euromunt als borg kunnen de rolstoelen worden meegenomen.

Mochten beide leenrolstoelen in gebruik zijn, dan is er nog een derde rolstoel gratis te leen via de Service Manager van Winkelhof. Deze is te vinden achter de deur tussen De Kler en Cuts & Colours. Deze rolstoel kan vooraf of ter plekke worden aangevraagd via winkelhof@safened.nl of 06 525 454 67.

Economie Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×