Tweede dader van serie straatroven opgepakt in gevangenis

Een 20–jarige man uit Leiden is afgelopen vrijdag aangehouden omdat hij er van wordt verdacht een aantal straatroven te hebben gepleegd in Leiden en Oegstgeest. De maan dat al vast en de aanhouding vond dan ook plaats in de inrichting waar de man in detentie zit.

In december vorig jaar vonden er drie straatroven plaats in Leiden en in Oegstgeest. De slachtoffers van deze straatroven waren vier vrouwen waarvan er een 82 jaar was. De twee straatrovers hadden het voorzien op de portemonnees van de slachtoffers. Met de weggenomen pinpassen werd geld opgenomen

Op zaterdag 22 december 2018 werd in deze zaak al een 20-jarige man uit Leiden aangehouden. Deze man zit nog steeds vast.

112 Sleutelstad Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×