Vrijwilligers Femke, Sarah en Theo namen zondag de donatie in ontvangst. (Foto: PR).

Donatie van Harley Davidson Clubs voor Jeugddorp Leiden

Afgelopen zondag werd op het Jeugddorp-terrein aan de Voorschoterweg de jaarlijkse openingsrit van de Harley Davidson Clubs uit heel Nederland gehouden. Die rit vormt de start van het nieuwe motorseizoen.

Traditiegetrouw wordt hierbij geld ingezameld voor een goed doel. De Harley Davidson Club Voorschoten, die dit jaar organisator was, koos voor de Stichting Jeugddorp Leiden, één van de organisaties met wie zij een terrein delen. De leden doneerden in totaal zo’n 860 euro.

Jeugddorp Leiden organiseert elk jaar in de middelste twee weken van de zomervakantie een vakantiekamp voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar, met activiteiten als het populaire hutten bouwen, toneel spelen, sporten en knutselen. “Jeugddorp vindt het belangrijk om kinderen die anders niet op vakantie kunnen gaan, tóch een fijne vakantie te bieden in hun eigen stad”, zegt Femke Mens van Jeugddorp Leiden.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×