McDonald’s bezorgt vanaf nu ook in Leiden

288

McDonald’s introduceert vandaag ook in Leiden de bezorgservice McDelivery. De hamburgerketen werkt daarvoor samen met Uber Eats. De sleutelstad is de tiende plaats in Nederland waar de service beschikbaar is. Eerder werd de bezorgdienst al gelanceerd in Amsterdam/Amstelveen, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Groningen, Delft en Rijswijk.

Franchisenemer Walther Jacobs van onder andere McDonald’s restaurant Leiden Donkersteeg, is verheugd met de lancering van de nieuwe service: “McDelivery is een geweldige nieuwe stap voor ons. Vanaf nu kunnen we de Leidenaren niet alleen in onze restaurants, maar ook bij hen thuis, in het Van der Werfpark of waar ze maar willen blij maken”. Het is de bedoeling dat McDelivery uiteindelijk beschikbaar komt in alle steden met meer dan honderdduizend inwoners.

Vandaag start het McDonald’s restaurant Leiden Donkersteeg om 11.00 uur officieel met McDelivery. Het bestellen gaat via de Uber Eats app. Daar kan eerst het juiste restaurant worden gekozen. Vervolgens wordt de bestelling ingevoerd die vervolgens via de app kan worden betaald met iDEAL, creditcard of PayPal. Zodra de koerier in de buurt van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier bezorgt de bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Naast McDonald’s kunnen inwoners van Leiden vanaf vandaag ook bestellingen doen bij de Leidse restaurants Trattoria Panini, Woo Ping, Banketbakkerij Snijers, Mezze, Dapurku, Sisaket en Roast and Toast en Happy Tosti.

Delen

288 reacties

  1. Annemijn te Velde

    The time has come!!!! Roos Wolterbeek Muller Joris Hummel Bas van der Weijden Berber Moen Amber van der Kroef Fleur Lak Ben Versteeg Nathan van Boekel Dominique Pot

Je bent nu offline