Ook allerlei outdoor-activiteiten bij de officiële opening tijdens het paasweekeinde. (Foto's: Chris de Waard).

Van Bemmelen Outdoor open voor publiek

Na een verhuizing van het Hazerswoudse deel van de Rijneke Boulevard naar het Zoeterwoudse deel is Van Bemmelen Outdoor dit weekeinde open gegaan voor het publiek. “Gasten”, verbetert eigenaar Simon Scheffer me al meteen. “We noemen onze klanten voortaan gasten”.

Chris de Waard sprak met de Zoeterwoudse wethouder Ton de Gans van economie en met een trotse eigenaar Simon Scheffer bij de nieuwe winkel.

Het is niet de enige wijziging die het bedrijf heeft doorgevoerd op het nieuwe adres. Naast een update van de bedrijfsnaam is ook het assortiment uitgebreid met een aantal bijzondere merken. Scheffer: “Daarbij letten we ook echt bij de merken waarmee we werken of ze mens- en milieubewust produceren. Kleine stapjes om de wereld beter te maken. Dat hoort bij outdoor”.

Op de oude locatie komt de komende periode een outlet om de voorraden van de hand te doen die niet mee gaan naar de nieuwe vestiging, “En als je nou toch een artikel schrijft”, besluit Scheffer. “Zet er dan maar bij dat we veel moeite hebben om aan kassapersoneel voor de zaterdagen te komen”.

Advertentie

Economie Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×