Impressie van de nieuwe TRECK vestiging op Leiden Centraal.

TRECK vervangt Broodzaak op NS stations

De 29 vestigingen van Broodzaak op de NS Stations worden vervangen door het nieuw ontwikkelde merk TRECK. Dat maakte exploitant HMSHost International vanmorgen bekend. Station Leiden Centraal is een van de eerste locaties waar de nieuwe formule wordt gelanceerd. In de nieuwe horecagelegenheid is het assortiment volgens HMSHost gevarieerder dan in de Broodzaak.

In Leiden gaat TRECK op 5 juni open. Het is samen met Haarlem en Amersfoort een van de eerste drie locaties waar het bedrijf zich vestigt. Na de zomer begint de transformatie van de overige locaties. Over ongeveer anderhalf jaar zullen alle Broodzaak-winkels vervangen zijn door TRECK. De huidige medewerkers blijven werken voor de nieuwe formule.

Het contract voor de 29 Broodzaak-vestigingen met NS heeft een looptijd van tien jaar en is per direct goed voor een omzet van 30 miljoen euro per jaar. Op de treinstations worden de komende jaren fors meer reizigers verwacht, waardoor een sterke omzetgroei van de vestigingen wordt voorzien.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×