(Foto: CDA Voorschoten).

Witte rozen voor Voorschotense moeders

Het CDA Voorschoten deelde zaterdag honderden witte rozen uit aan vrouwen in het centrum. De dag voor Moederdag werd door de partij aangegrepen om Voorschotenaren op te roepen actief te worden in de politiek. Fractievoorzitter René Zoetemelk: “Het dorp draait voor een groot deel op de inzet van vrijwilligers en daarbij is de inzet van vrouwen bij verenigingen en andere organisaties groot. Vrouwen die zich willen inzetten voor de politieke toekomst van Voorschoten zijn bij het CDA, meer dan welkom.”

Dorpspolitiek is volgens Zoetemelk leuk en buitengewoon leerzaam. “Het besturen van een dorp vraagt actieve en leergierige mensen. Binnen het CDA bestaan allerlei mogelijkheden om via opleidingen en trainingen te groeien naar bestuurlijke functies.

Maatschappij Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×