Frank Moerkerk stopt met de organisatie van de Tuinfair Voorschoten. (Foto's: Chris de Waard).

Na vijftig jaar valt doek voor Tuinfair Voorschoten

Teruglopende belangstelling bij zowel bezoekers als standhouders zijn er de oorzaak van dat na vijftig jaar de stekker uit de Tuinfair Voorschoten wordt getrokken. “Toch wel met een beetje pijn in het hart hoor,” zegt Frank Moerkerk die de Tuinfair de afgelopen jaren samen met hovenier Adri Hendriks organiseerde. “Dat doe je niet zomaar. M’n opa stond hier al en later mijn vader en nu ik,” maar het gaat gewoon niet meer. Zeker niet in combinatie met het tuincentrum dat steeds drukker wordt”.

Moerkerk heeft nog een heel klein beetje hoop dat er mensen zijn die de kar alsnog willen gaan trekken en het stokje overnemen, maar de kans dat dat gebeurt acht hij erg klein. “Maar als het toch zo is, mogen ze me bellen hoor. Dan gaan we alles overdragen, maar ook dan doe ik er zelfs niet meer aan mee”.

 

Economie Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×