Na vijftig jaar valt doek voor Tuinfair Voorschoten

2

Teruglopende belangstelling bij zowel bezoekers als standhouders zijn er de oorzaak van dat na vijftig jaar de stekker uit de Tuinfair Voorschoten wordt getrokken. “Toch wel met een beetje pijn in het hart hoor,” zegt Frank Moerkerk die de Tuinfair de afgelopen jaren samen met hovenier Adri Hendriks organiseerde. “Dat doe je niet zomaar. M’n opa stond hier al en later mijn vader en nu ik,” maar het gaat gewoon niet meer. Zeker niet in combinatie met het tuincentrum dat steeds drukker wordt”.

Deze diashow vereist JavaScript.

Moerkerk heeft nog een heel klein beetje hoop dat er mensen zijn die de kar alsnog willen gaan trekken en het stokje overnemen, maar de kans dat dat gebeurt acht hij erg klein. “Maar als het toch zo is, mogen ze me bellen hoor. Dan gaan we alles overdragen, maar ook dan doe ik er zelfs niet meer aan mee”.

 

Delen

2 reacties

  1. E.Tielenius Kruythoff op

    Tja… jammer, hoewel ik ‘tuinfair” een tenenkrommend woord vind! Als de naam ‘Geraniummarkt’ was behouden, wie weet, dan zouden er wellicht meer mensen komen…

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline