Impressie van het plan voor drie woontorens langs de Willem de Zwijgerlaan.

Laatste tussenstand LEAD-referendum: 2.860 handtekeningen

Aanstaande zondag loopt de periode van zes weken af waarin de initiatiefnemers van een referendum over bouwplan Lead Leiden voldoende ondersteuners konden vinden voor een definitieve referendumaanvraag over de wolkenkrabbers langs de Willem de Zwijgerlaan. Alleen als er op 26 mei 5.000 mensen hebben getekend, komt het referendum er. De teller staat na vijf weken op 2.860. Dat betekent dat er de afgelopen week 462 zijn bijgekomen.

Op 20 juni neemt de Leidse gemeenteraad een besluit over het al dan niet houden van het referendum.

Leiden Maatschappij Politiek LEAD


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×