(Foto: Chris de Waard).

Verbouw Level tot stadskantoor begonnen

Eind mei is de verbouwing begonnen van de vier verdiepingen die de gemeente Leiden huurt voor een nieuw Stadskantoor dat samen met het stadhuis de nieuwe plek wordt waar de Leidse ambtenaren werken. De oude belastingkantoor en het Stadsbouwhuis worden op termijn verlaten. Beiden gebouwen worden gesloopt en op de locaties komen woningen.

 

Chris de Waard in gesprek met wethouder Marleen Damen over de nieuwe ambtenarenhuisvesting.

Naar verwachting opent het nieuwe Stadskantoor begin januari 2020 zijn deuren. Aansluitend start de renovatie van het Stadhuis. Die zal naar verwachting anderhalf jaar duren en in augustus 2021 worden opgeleverd.

Leiden Politiek Verbouwing Stadhuis Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×