Busvervoer dinsdag ook in onze regio vrijwel plat

Busmaatschappij Arriva gaat er vanuit dat in onze regio morgen nauwelijks bussen rijden. Ook in de bollenstreek ligt het busverkeer grotendeels plat, zo waarschuwt het ov-bedrijf. De servicepunten zijn wel geopend.

De vakbonden hebben voor dinsdag 28 mei een landelijke staking aangekondigd in het openbaar vervoer in het kader van landelijke pensioenacties. De gevolgen voor de dienstregeling zijn afhankelijk van hoeveel medewerkers gehoor geven aan deze oproep. Reizigers wordt geadviseerd om er rekening mee te houden dat er minder of geen treinen en bussen rijden. Het advies is om alternatief vervoer te regelen, omdat Arriva de reis niet kan garanderen. .

Reisinformatie
Het is volgens Arriva niet mogelijk om op lijn- / traject-niveau aan te geven welke bussen en treinen wel of niet rijden. Reisplanners en digitale reisinformatie systemen op de haltes en perrons zijn niet up-to-date. Voor de meest actuele status per regio wordt reizigers geadviseerd om de website www.arriva.nl/staking te raadplegen. Ook via Facebook geeft het bedrijf updates.

Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×