NK snelschaken voor 75-plussers in Leids Denksportcentrum

Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Leidse schaakvereniging Philidor worden het hele jaar door verschillende schaakevenementen gehouden. In januari was de wereldtop al te bezichtigen in de Pieterkerk tijdens Tata Steel Chess, op Hemelvaartsdag wordt de eerste editie van het NK snelschaken voor 75-plussers in Leiden gehouden. In het Denksportcentrum aan de Robijnstraat strijden dertig deelnemers om de titel.

Onder de deelnemers de oud-dameskampioene Carla Bruinenberg en deelname van (oud)politici, waaronder 50plus-voorman Jan Nagel en de oud-staatssecretarissen Dick Tommel en Roel in ’t Veld.dit toernooi start om 12.00 uur.

Diezelfde dag vinden ook de halve (10.00 uur) en hele (15.00 uur) finales om de KNSB beker plaats. Hiervoor hebben de Groninger Combinatie, de Kennemer Combinatie uit Haarlem, schaakvereniging Zuid Limburg en Charlois/Europoort uit Rotterdam zich geplaatst.

Het Denksportcentrum is vanaf 10 uur de gehele dag open voor publiek.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×