(Foto: Chris de Waard).

Zoektocht naar mooiste etalage van Leiden

Net als vorig jaar organiseren LeidenShopping en Centrummanagement Leiden tijdens Stadsfestival de Lakenfeesten een Leidse etalagewedstrijd. Leidenaren, winkeliers en bezoekers mogen etalages uit het centrum voordragen en stemmen mee voor de uiteindelijke winnaar. De wedstrijd heeft als doel te laten zien wat voor leuke winkels de sleutelstad heeft.

De voorwaarden zijn simpel: elke ondernemer met een etalage (groot of klein) kan meedoen. Aan hen wordt gevraagd om de etalage in te richten met de kleuren rood en wit. Winkeliers die zich aanmelden, ontvangen hiervoor gratis rode en witte lakens. Rood en wit zijn de kleuren van onze stad en refereren ook aan Stadsfestival de Lakenfeesten. De lakens mogen naar eigen inzicht worden ingezet en ook bewerkt worden, er zijn geen regels of beperkingen.

Afgelopen jaar wonnen Terpen Tijn (juryprijs) en Kapsones Kappers (publieksprijs). Wie worden de winnaars van 2019? Stemmen kan via LeidenShopping.

De ondernemers krijgen tot en met maandag 10 juni de tijd om hun etalage zo mooi mogelijk te maken. Van dinsdag 11 juni tot en met zondag 23 juni kan het publiek stemmen. In deze periode loopt er ook een professionele jury langs de etalages om ze te beoordelen. Er is een juryprijs en een publieksprijs. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens Stadsfestival de Lakenfeesten.

Winkeliers en publiek kunnen hun favoriete etalage via sociale media promoten met de hashtag #leidseetalagewedstrijd.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×