(Foto: AS Media).

Comol5 komt met nadere info ongeval bouwplaats Rijnlandroute

Naar aanleiding van het ongeval op de bouwplaats van de Rijnlandroute heeft aannemingscombinatie Comol5 nadere informatie bekend gemaakt over de toedracht van het ongeluk waarbij een van hun werknemers zwaar gewond is geraakt.

In de startschacht zijn zogeheten verankeringsplaten aangebracht om het mogelijk te maken de tunnelboormachine tijdens de opbouw te kunnen verplaatsen. Tijdens de werkzaamheden is zo’n ankerplaat onverwachts losgeschoten, waarbij de Comol5-medewerker werd geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

“Dit ongeval heeft grote impact op onze medewerkers en de gehele organisatie. De exacte toedracht wordt door de arbeidsinspectie nader onderzocht. Onze eerste zorg gaat op dit moment uit naar de medewerker en zijn familie. Zowel de familie als de collega’s krijgen persoonlijke professionele ondersteuning,” zo laat een woordvoerder van het bedrijf aan Sleutelstad weten.

112 Sleutelstad Leiden Ernstig ongeluk RijnlandRoute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×