(Foto: AS Media).

Werknemer RijnlandRoute aan verwondingen overleden

De werknemer van aannemingscombinatie Comol5 die eerder deze week zwaar gewond raakte bij een bedrijfsongeval in de startschacht van de RijnlandRoute is aan zijn verwondingen overleden. Dat laat het bedrijf weten. “Diep geschokt en intens verdrietig zijn wij door het overlijden van een van onze medewerkers als gevolg van een noodlottig ongeval op de bouwplaats van de RijnlandRoute.”

Bij werkzaamheden in de startschacht is een medewerker van Comol5 afgelopen woensdagmiddag zwaar gewond geraakt. De medewerker is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht waar hij afgelopen nacht aan zijn verwondingen is overleden.

“Het ongeval en het overlijden hebben grote impact op onze medewerkers en de gehele organisatie. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn familie, vrienden en collega’s. Zowel de familie als de collega’s krijgen persoonlijke professionele ondersteuning.” De exacte toedracht van het ongeval wordt door Inspectie SZW nader onderzocht.

112 Sleutelstad Leiden Voorschoten Ernstig ongeluk RijnlandRoute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×